Akribit AB

Kvalitet är vårt riktmärke

Några kundomdömen


"Min familj bor i en villa byggd på 30-talet. Vi har tillsammans med Akribit under de senaste 5 åren i omgångar totalrenoverat huset, såväl in- som utvändigt. Huset har bl.a. byggts till i tre plan, fått en ny takkonstruktion, putsats om, dränerats, fått nya fönster, alla ytskikt inomhus har renoverats, nytt kakel och klinker, marksten och murar. Jag kan varmt rekommendera Akribit för deras breda kompetens, yrkesskicklighet, noggrannhet, punktlighet, motivation och driv. De har också bidragit med många idéer och varit ett utmärkt bollplank både avseende konstruktionslösningar och estetisk utformning."

Per R​​​​​​​


"Akribit har hos oss lagt klinker, putsat och målat väggarna, målat spegeldörrar och monterat och målat innertak. De har varit lätta att nå, utfört ett professionellt arbete och kommit varje dag på avtalad tid. Ledningen höll löpande kontakt om vi var nöjda eller om det uppstod frågor vid pågående arbete, det var alltid lätt att få kontakt och snabba svar. Vi blev mycket nöjda med det utförda arbetet och kan rekomendera Akribit!"

Fia & Göran


"Jättenöjd. Akribit hjälpte till med renovering av mitt kök, kakel samt fläktmontering. ---Really happy with Akribit, they helped with my kitchen renovations - tiles and mounting of a new kitchen fan. Cannot recommend Jozef and Akribit enough! :)"

Gary


"Jag kan varmt rekommendera Akribit! De hjälpte oss med vår entré (från klinker till granit), byggde en ny altan och lagade vårt tak som på vissa ställen var i uselt skick. De ska få återkomma närhelst vi behöver hjälp med renoverings - byggprojekt. De är noggranna, snabba och serviceinriktade och MYCKET kunniga.​"

Emma S